Pacemaker geactiveerd !

Inmiddels bijna een week verder na de start naar het doel . Het gaat super goed ik voel de stroom dat 24 uur aanstaat gewoon door mijn bekken gaan en boven benen . Dat vind ik positief. En smorgens,smiddags en savonds programma b/c 20 min links en 20 min rechts. Om de onderbeen aan te sturen om te strekken . Dat is het wat ik de eerste tijd moet doen. En als ik over schakel van programma a naar b of c voel ik gewoon dat het ene stopt en het andere weer oppakt . Echt heel apart. Maar ik ga ervoor, hopen dat er snel resultaat geboekt kan worden

Hier boven een foto van programma c . En dat ding wat er aan zit moet ik op mijn pacemaker houden en zo kan ik de programma,s verwisselen.

Hoe gaat het nu?

Woensdag laat in de avond kwamen we weer thuis. Het huis was versierd met welkom thuis slingers en ballonnen.

Super leuk!

De afgelopen dagen zijn we even rustig aan het bijkomen van alle spanning en Roy natuurlijk van de operatie en wonden die moeten genezen. Ik had nog allerlei plannen om nog van alles te doen in ons nieuwe huis waar we over 3 weekjes naar toegaan❤ maar toch maar even naar volgende week verschoven.

De eerste 3 weken is het belangrijk dat er geen infectie ontstaat aan de wonden. De kids waren natuurlijk heel blij dat we weer thuis waren even genieten met elkaar! Ondertussen heeft roy al een bezoekje aan de huisarts gebracht zoals jullie hier in het blog hier onder kunnen lezen. Alles is goed gegaan! De wonden doen nog wel pijn en omdat er ook co2 gas ingebracht is tijdens de operatie heeft hij nog last van zijn ribben en schouders. Gelukkig gaat het elke dag weet iets beter.

Vandaag was het zover de pleisters mochten eraf! Lisa riep al dagen mag ik dat doen? Tuurlijk mag dat! Onze verpleegster in de dop💕

Over 2,5 week mag de neurostimulatie 24/7 aan op programma A dat betekend dat er continu stroomschokjes worden afgegeven aan de spieren waar de stimulator mee verbonden is. Ook moet Roy 3x per dag minimaal een 15 minuten per been trainen met programma B voor het ene been en C voor het andere been, als hij klaar is gaat de stimulator weer op A. Over 3 maanden moet hij een filmpje naar Marc Possover sturen omdat hij goed in de gaten wil houden hoe het gaat. Best spannend allemaal!

Voor nu lekker rustig aan!

Bij de huisarts

19-09-2019 Afgelopen nacht een ongelukje veel urine over de wonden.
Dus dacht op dat moment shit. En nu? er mag geen infecties aankomen.
Heb snel contact opgenomen met Marc Possover . Hij zei laat even zien bij de huisarts voor de zekerheid even laten controleren.
Zo gezegd zo gedaan. Hoe kom ik er ? na 1 dag na de operatie. Met de bus? nee te veel transfers. Ga met de handbike , maar moet niet te veel gestuiter hebben aan de maag, dus ben merendeels over de weg gegaan.
En wie dacht je wie er ook snel bij waren?

Meneer wat is hier de bedoeling van op de weg fietsen ? haha ik alles uitleggen, dus dat ging zonder boete, was begrijpelijk. ik snel weer naar huis.

20-09-2019 Pak op moment veel rust i.v.m. wond, nog best wel pijnlijk, maar word met medicatie tegen gegaan, zoveel mogelijk. Hoop met een paar dagen de oude te zijn.

Broer Rasta

Zoals er bekend is gemaakt is er geld overgemaakt aan mij.
Van dream or donate ( Broer).
Ik had er vanaf het begin al een goed gevoel bij, en dat is nu ook zo gebleken en hij heeft uiteraard beloofd dat hij iedereen terug zou betalen.
Ik ben blij dat hij zich aan zijn woord heeft gehouden (geweldig!).
En dat hij na deze nare tijden weer normaal door het leven kan, zonder achterom te kijken telkens.
Want dat zou natuurlijk verschrikkelijk zijn nu hij alles goed heeft afgesloten.

Operatie geslaagd!

Vanochtend om 10.00 uur was het zover, de operatie waar Roy al maanden naar uit keek. Weer een stap richting zijn doel om weer te leren staan en stappen te zetten.

De operatie duurde een kleine 2 uur en daarna mocht ik bij Roy op de uitslaapkamer. Hij had pijn en kreeg zoals ze dat hier noemen painkillers.

Een tijdje later kreeg hij weer praatjes en mocht hij naar zijn kamer.

Professor Marc Possover kwam langs en vertelde de operatie was geslaagd de neurostimulator werkte goed!

Morgenvroeg komt de arts weer en als alles goed is mag Roy weer naar het hotel en hebben we woensdagmiddag nog een afspraak.

Het is zover

Gister ochtend was het zover we zijn vertrokken naar Zwitserland! Roy zijn broer Arjan en schoonzus Marloes zijn mee. Gisteren hebben we nog even heerlijk kunnen genieten van het mooie weer en van Zurich!

Vandaag is het dan zover de operatie! Super spannend! Vanochtend om 08.30 aanwezig zijn . Nu wachten op de arts.

Zwitserland!

Het is bijna zo ver!
Na alle toestanden over dream or donate gaat de operatie gelukkig wel door.
Nog 4 nachtjes dan vertrekken we naar Zwitserland.
Zondagochtend vertrekken we naar Dusseldorf en vanaf daar vliegen we naar Zurich. Maandag vind de operatie plaats heel erg spannend en natuurlijk hoe het erna zal gaan?
We gaan jullie via deze site (blog) op de hoogte houden van de operatie en daarna! We kunnen niet persoonlijk iedereen bedanken Maar via deze weg HEEL ERG BEDANKT voor jullie bijdrage. We zijn erg dankbaar!

Gedupeerden !!

Het enige wat ik vanaf nu kan doen is.
ALS MIJN BEDRAG NA DEZE MEDIA AANDACHT BOVEN DE 85.000 EURO KOMT,
DAN ZAL IK HET RESERVEREN VOOR DE GEDUPEERDEN (de echte.)

Bij de tussenstand hou ik het allemaal bij. staat -20,000,- maar ga er vanuit
dat die ooit weer terug komt (vroeg of laat zeker weten).
De site word sinds afgelopen week wereldwijd zeer vaak bekeken. Dat is voor mij en de gedupeerden misschien wel goed.
Dus ben benieuwd wat de komende weken gebeurd met het donatie bedrag.

Ondergedoken Broer Rasta, Dat vind ik niet zo raar na deze omstandigheden.
Ik heb deze man live gesproken , bij zijn oergoed.
Hij zegt dat hij alles terug betaalt, maar met spullen die hij te koop zet, inboedel,auto,elektrische shovel en etc.
Want geld heeft hij niet meer, waar het aan op gegaan is zal t.z.t. boven water komen.
zijn huis zal ook te koop komen te staan. Wanneer ? dat zal vandaag of morgen zijn, want de borden staan al in de tuin.

zie funda

4-9-2019 Gister avond waren er 2 programma’s waarin mensen die gedupeerd waren of gewerkt hadden op het Oergoed. Op tv in Beau van erven Dorens 22:30 en Jinek 23:00.


6-9-2019 De vries advocaten hebben de eerste 25,000 euro ontvangen van Broer.
En Daarna nog van de Parken Nederland ook nog 10,000 euro.

10-9-2019 Broer, Hij me op de cent af gezegd, wat ik nog moet krijgen en dat klopt.

(word vervolgt…)

Roy Scholten voor 20.000 euro netto opgelicht!

Roy drukte eind juli op de knop ‘uitbetalen’ op de pagina Dream or Donate. Op 1 augustus zou er uitbetaald worden. Er werd niets betaald. Aan de bel getrokken en ze zeiden dat het nog 14 dagen zou duren, want er was fraude gepleegd bij de donaties en alles moest per donatie uitgezocht worden. Oke kan, afwachten maar even.

27-8-2019 De site was uit de lucht, ik denk storing komt wel eens voor op sites.

28-8-2019 ’s Ochtends
De site was nog steeds uit de lucht en dacht ‘het zal toch niet…’ Ik heb de politie in Zwolle gebeld en zei wisten nergens van en hadden nog gen berichten hierover gehoord. Toen Fraude Nederland maar die hadden ook nog niets gehoord. Toen KvK uittreksel uitgedraaid en daar vond ik een 06-nummer dat ben ik gaan bellen.

De eigenaar zelf kwam aan de telefoon. Hij was al onderweg naar RTL en zei dat hij gehackt was en dat ze hem erbij wilden lappen, en het kwam allemaal goed zegt hij. Ik belde hem ’s middags nogmaals en hij zei dat er een chatroom kwam s’avonds en dat we daar contact houden en alles zou goed komen. (Ben benieuwd!)
Geen bericht gehad zijn data was allemaal in beslag genomen.
was niet meer bereikbaar.

Gisteravond 29/8 was ik in Hart van Nederland met een interview. Het ziet er somber uit.

Wat nu?
Ik heb nog een pagina terug kunnen halen met alle donaties. Iedereen die gedoneerd heeft: maak alsjeblieft een foto,schermafbeelding/screenshot van de afschrijving. Mail dit naar info@helproynaarzwitserland.nl. Deze bewijzen heeft de advocaat nodig. Ook iedereen die anoniem heeft gedoneerd (hier heb ik geen mailadressen van) graag een screenshot,pdf of foto van de betaling sturen. Het blijft bij mij anoniem.

30-8-2019 Vanavond op Hart van Nederland bij zijn oergoed.

31-8-2019 Hij is ondergedoken.

Dat vind ik niet zo raar.

5-9-2019 Broer Rasta heeft in beslag genomen computers terug en start met uitbetaling!!

Dream or Donate-eigenaar Robert-Jan Mastenbroek, ook wel bekend als Broer Rasta, heeft zijn in beslag genomen computers teruggekregen van de politie. Ook zou hij de eerste spullen al via Marktplaats hebben verkocht en het geld aan de advocaat van de gedupeerden hebben overgemaakt.
Advocaat Royce de Vries bevestigt dat er een bedrag van 25.000 euro is overgemaakt, maar wil nog niet zeggen wanneer het geld richting de gedupeerden gaat.
Oke er is hoop !!!

Broer, verkoopt alles om de gedupeerden terug te betalen, het begin is er.
Zelfs op marktplaats staan mooie dingen te koop.

Word vervolgd…

Zomervakantie!

Zaterdag 27 juli was het dan zover, we gingen op vakantie voor het eerst weer naar de camping met onze aangepaste tour caravan!
Wat hadden we er zin in maar vonden het ook wel een beetje spannend. We hadden natuurlijk goed nagedacht over de indeling van de caravan
genoeg ruimte brede deur oprijplaten enz. De reis ging voorspoedig naar de eerste overnachtingscamping in Macon. Daar aangekomen regende het pijpenstelen en het zag er ook niet naar uit dat het de aankomende uren droog ging worden.
Hoe gaan we dit nu aanpakken? De grond was modderig en drassig
van de regen. Ik zei iedereen in de bus blijven zitten, ik ga de caravan voor zien van stroom draai de pootjes uit zet alles in de caravan zo neer dat we
er allemaal in kunnen inclusief rolstoel de tafel en stoelen buiten neerzetten was ook geen optie alles werd vies en nat.
Zo gezegd zo gedaan, uit rijplaten aan de caravan en allemaal naar binnen. Mam we hebben trek, ja dat zal wel wij ook maar het was al 21.00 geweest en Roy had al door de regen gerold naar de pizzeria
en het restaurant voor aan. Alles dicht. Na dat we gedouched waren en weer geinstalleerd waren in de caravan, een krukje als tafeltje grote bak er op chips er in en eten maar! Ook het slapen werd een uitdaging met al die spullen in de caravan en onze oudste zoon Liam moest nog in het gangpad met zijn luchtbed.

Al met al hebben we het maar mooi gered.
De volgende ochtend regende het nog steeds.
1 voor 1 de bus weer in caravan weer installeren rolstoel en rij platen schoonmaken.
En door naar de 2e overnachtingscamping Le Boutemp dat was niet heel ver rijden en de vooruit zichten waren prima een zonnetje en droog dus gas op die plank en weg hier.
Hier konden we heerlijk staan en de kids nog zwemmen en vissen en kwamen onze schoonzus en zwager en kids ook aan op de camping.

De volgende dag zijn we weer verder gereden naar camping amfora in Spanje! Ik vind het wel altijd een beetje spannend als je aankomt op de camping ze konden ons van de voren geen garantie geven
dat we naast of tegen over elkaar zouden komen te staan, hoe zou het sanitair en de toegankelijkheid van de camping zijn, je informeert natuurlijk en ziet foto’s maar het is toch altijd afwachten in het echt.
Die spanning was nergens voor nodig het was een prachtig mooie camping met ruime plekken met schaduw, verharde wegen,
verrijdbare tillift bij het zwembad, sleutel van het mindervalide sanitair, en we stonden naast elkaar dichtbij het zwembad en de supermarkt.


We hebben heerlijk genoten en soms is het natuurlijk ook nog wel eens moeilijk sommige dingen gaan gewoon wat lastiger of soms ook niet.
We zijn naar Barcelona geweest de mannen zijn naar de wedstrijd Barcelona-Arsenal geweest de meiden hebben heerlijk geshopt en in een tuk tuk gereden.
Ook hebben we plaatsjes bezocht en hebben we gevaren op een boot en de kids gesnorkeld maar vooral hebben we heerlijk gerelaxed.

Deze camping is voor herhaling vatbaar en hopen dat we volgend jaar weer op deze camping terecht kunnen!