Roy Scholten voor 20.000 euro netto opgelicht!

Roy Scholten voor 20.000 euro netto opgelicht!

Roy drukte eind juli op de knop ‘uitbetalen’ op de pagina Dream or Donate. Op 1 augustus zou er uitbetaald worden. Er werd niets betaald. Aan de bel getrokken en ze zeiden dat het nog 14 dagen zou duren, want er was fraude gepleegd bij de donaties en alles moest per donatie uitgezocht worden. Oke kan, afwachten maar even.

27-8-2019 De site was uit de lucht, ik denk storing komt wel eens voor op sites.

28-8-2019 ’s Ochtends
De site was nog steeds uit de lucht en dacht ‘het zal toch niet…’ Ik heb de politie in Zwolle gebeld en zei wisten nergens van en hadden nog gen berichten hierover gehoord. Toen Fraude Nederland maar die hadden ook nog niets gehoord. Toen KvK uittreksel uitgedraaid en daar vond ik een 06-nummer dat ben ik gaan bellen.

De eigenaar zelf kwam aan de telefoon. Hij was al onderweg naar RTL en zei dat hij gehackt was en dat ze hem erbij wilden lappen, en het kwam allemaal goed zegt hij. Ik belde hem ’s middags nogmaals en hij zei dat er een chatroom kwam s’avonds en dat we daar contact houden en alles zou goed komen. (Ben benieuwd!)
Geen bericht gehad zijn data was allemaal in beslag genomen.
was niet meer bereikbaar.

Gisteravond 29/8 was ik in Hart van Nederland met een interview. Het ziet er somber uit.

Wat nu?
Ik heb nog een pagina terug kunnen halen met alle donaties. Iedereen die gedoneerd heeft: maak alsjeblieft een foto,schermafbeelding/screenshot van de afschrijving. Mail dit naar info@helproynaarzwitserland.nl. Deze bewijzen heeft de advocaat nodig. Ook iedereen die anoniem heeft gedoneerd (hier heb ik geen mailadressen van) graag een screenshot,pdf of foto van de betaling sturen. Het blijft bij mij anoniem.

30-8-2019 Vanavond op Hart van Nederland bij zijn oergoed.

31-8-2019 Hij is ondergedoken.

Dat vind ik niet zo raar.

5-9-2019 Broer Rasta heeft in beslag genomen computers terug en start met uitbetaling!!

Dream or Donate-eigenaar Robert-Jan Mastenbroek, ook wel bekend als Broer Rasta, heeft zijn in beslag genomen computers teruggekregen van de politie. Ook zou hij de eerste spullen al via Marktplaats hebben verkocht en het geld aan de advocaat van de gedupeerden hebben overgemaakt.
Advocaat Royce de Vries bevestigt dat er een bedrag van 25.000 euro is overgemaakt, maar wil nog niet zeggen wanneer het geld richting de gedupeerden gaat.
Oke er is hoop !!!

Broer, verkoopt alles om de gedupeerden terug te betalen, het begin is er.
Zelfs op marktplaats staan mooie dingen te koop.

Word vervolgd…