30-1-2020 Skype gesprek gehad. We moeten zo doorgaan en de stroom is flink verhoogd. Eerst voelde ik alles wel trillen en overdreven gezegd stuiteren. Ben benieuwd wat de komende tijd gaat gebeuren. Tussen 3 en 6 maanden weer een Skype gesprek.

7-1-2020 we gaan de 12e week in. Voel mijn boven benen sterker worden, maar aan de buitenkant nog niet zichtbaar (jammer nog, want dan kan ik het laten zien). Als ik met mijn oefeningen bezig ben, dan voel ik het wel tot de grote teen. Linker voet bewoog ook, maar kan op moment wel iets zijn, maar nog niet bewust aangestuurd(afwachten). En de stroom stootjes die voel ik nu ook tot de knieen. Binnenkort eerste Skype gesprek 30-01-2020 16:30, dus ben benieuwd of zo doorgaan of wat aanpassingen .

9-12-2019 we gaan nu de 8e week in. Voel steeds meer vorderingen in de benen. Elke keer als ik van programma wissel, dan voel ik de stroom stoppen en dat het bij de volgende programma (been) weer erin gaat. De rechter voet komt wel omhoog, maar denk niet dat ik dat zelf doe. (nog zoekend). Ik doe aan darmspoelen en volgens mij lopen daar ook draden langs, want het gaat er veel sneller uit dan voor die tijd.

6-11-2019 Inmiddels een maand verder 24 uur stroom door de bekken en 40 min trainen per dagdeel om de strekking erin te krijgen. Ik voel wel degelijk veranderingen in de bovenbeen en ook al wel iets naar beneden naar de onderbeen, maar spieren en zenuwen dat duurt lang, maar we gaan gewoon door. Ben benieuwd wanneer mijn onderbeen iets een strekking kan maken. Hoe ik het nu voel en gaat allemaal, zal dat niet lang meer duren.

NOG EVEN GEDULD ,KAN NIET WACHTEN.
WAT ER DE KOMENDE 3 JAAR GAAT GEBEUREN OF VERANDEREN
(SUPER SPANNEND)

07-10-2019 Dan ga ik starten met de programma’s en de oefeningen.
Programma A – 24 uur lang dag in dag uit word alles geprikkeld door stroom in de bekken en omstreken.
Programma B – ( linker been) 15 min s’ochtends, s’middags en s’avonds.
En dan de link maken (leggen) vanuit hersenen de strek beweging.
Programma C – ( rechter been) 15 min s’ochtends, s’middags en s’avonds.
En dan de link maken (leggen) vanuit hersenen de strek beweging.

hier boven zijn de eerste training schema’s voor de komende maanden.

Training schema voor de komenden maanden
het hele gebeuren uitgestald

Programma A 24 uur continu stroom en prikkels door mijn benen en bekken.

Programma B : linker been te trainen. Om de been te strekken.Via hersenen om de link te leggen en uiteindelijk resultaat dat het been gaat strekken door mij zelf. Zonder de pacemaker

Programma C : linker been te trainen. Om de been te strekken.Via hersenen om de link te leggen en uiteindelijk resultaat dat het been gaat strekken door mij zelf. Zonder de pacemaker

Voor de toekomst
voor de toekomst