Hoe gaat het nu?

Hoe gaat het nu?

Woensdag laat in de avond kwamen we weer thuis. Het huis was versierd met welkom thuis slingers en ballonnen.

Super leuk!

De afgelopen dagen zijn we even rustig aan het bijkomen van alle spanning en Roy natuurlijk van de operatie en wonden die moeten genezen. Ik had nog allerlei plannen om nog van alles te doen in ons nieuwe huis waar we over 3 weekjes naar toegaan❤ maar toch maar even naar volgende week verschoven.

De eerste 3 weken is het belangrijk dat er geen infectie ontstaat aan de wonden. De kids waren natuurlijk heel blij dat we weer thuis waren even genieten met elkaar! Ondertussen heeft roy al een bezoekje aan de huisarts gebracht zoals jullie hier in het blog hier onder kunnen lezen. Alles is goed gegaan! De wonden doen nog wel pijn en omdat er ook co2 gas ingebracht is tijdens de operatie heeft hij nog last van zijn ribben en schouders. Gelukkig gaat het elke dag weet iets beter.

Vandaag was het zover de pleisters mochten eraf! Lisa riep al dagen mag ik dat doen? Tuurlijk mag dat! Onze verpleegster in de dop💕

Over 2,5 week mag de neurostimulatie 24/7 aan op programma A dat betekend dat er continu stroomschokjes worden afgegeven aan de spieren waar de stimulator mee verbonden is. Ook moet Roy 3x per dag minimaal een 15 minuten per been trainen met programma B voor het ene been en C voor het andere been, als hij klaar is gaat de stimulator weer op A. Over 3 maanden moet hij een filmpje naar Marc Possover sturen omdat hij goed in de gaten wil houden hoe het gaat. Best spannend allemaal!

Voor nu lekker rustig aan!